Onderhoud

Een zeer belangrijk punt voor de tuin betreft het onderhoud. Zonder een goed onderhoud is iedere tuin overgeleverd aan de grillen van de natuur. Wat wij u kunnen bieden is als eerste een goed advies.

 

In het onderhoud zijn vele mogelijkheden om een tuin haar uitstraling te laten behouden. In gezamenlijk overleg kunt u kiezen voor:

  • éénmalig onderhoud per jaar, waarbij wij als bedrijf de grote lijnen van de tuin bewaken en u mogelijk het overige deel van het jaar het kleinschalige onderhoud verricht;

  • voor- en najaarsonderhoud. Wij zorgen dat uw tuin in een goede staat de winter in gaat en in het voorjaar met de juiste hulpmiddelen een goede zomer tegemoet gaat. Ook hierbij is het zaak dat u in het overige deel van het jaar het kleinschalige onderhoud verricht;

  • een derde mogelijkheid betreft het onderhoudscontract waarbij wij het gehele jaar uw tuin er verzorgt uit laten zien. U heeft geen omkijken naar al het werk in uw tuin, maar alleen het genot.

Wij verzorgen uw tuin het hele jaar rond! Bomen en heesters, snoeien en behandelen wij op een zodanige manier dat zij haar rijke uitstraling behouden. Terrassen kunnen wij (desgewenst) voor u onkruidvrij houden. Ook het onderhoud aan gazons en vijvers behoort tot de mogelijkheden.

 

Vakantie service

Gaat u langer dan een week op vakantie in de warme zomerperiode dan kunnen wij uw gras maaien en de plantjes van water voorzien. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie.