Bedrijven & Scholen

Genieten van de tuin, ook voor uw medewerkers, klanten en gebruikers is zeer belangrijk. Uw gasten of klanten maken de eerste indruk namelijk buiten het pand of bij het binnen rijden van het park. Deze buitenruimte moet er dus verzorgd uitzien.

 

Hoveniersbedrijf Van Wageningen heeft de nodige ervaring in het inrichten en onderhouden van buitenruimtes bij bedrijven en appartement complexen. Denk aan de inrichting van parkeerplaatsen, terrassen, maar ook waterpartijen en natuurlijk beplantingen. Door deze op de juiste momenten te onderhouden blijft de buitenruimte er representatief en verzorgd uitzien; de tuin is namelijk het visitekaart van uw bedrijf. 

 

Steeds belangrijker wordt het verduurzamen van terreinen en ook schoolpleinen. Juist het transformeren van deze 'grijze' pleinen tot uitdagende omgeving met groen, biedt kinderen meer vreugde in spelen en ontdekken. Ook biedt groen op pleinen de kinderen rust en in de zomermaanden beschutte plekjes. Inmiddels hebben wij op deze wijze al meerdere pleinen mogen realiseren. Wilt u hierover meer weten, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.